Over verwen

Mijn naam is Wendy Lam, ook wel Wen!

Ik heb altijd een liefde gehad voor wonen! Ik geniet ervan om ons huis aan te kleden met mooie woonaccessoires. Daar kan ik helemaal blij van worden en een echt 'verwen' gevoel van krijgen. Ik hou ervan om contrast aan te brengen. Een combinatie van strak modern design, natuurlijke rauwe materialen, ronde vormen en een tintje nostalgie. Dat contrast maakt het voor mij spannend en sfeervol.

Leuk vind ik het om mensen te inspireren en te helpen met het creëren van sfeer in hun eigen huis: van hun huis een thuis te maken. Mijn droom is dan ook uitgekomen met het openen van een eigen webshop. Ook vind ik het heerlijk om zelf creaties te maken in onze werkplaats. Deze wooncreaties zal je over enige tijd ook terugvinden op verwenjehuis.nl.

Ik laat mij inspireren door onder andere tijdschriften, blogs, de kleine winkelstraatjes en beurzen. Door steeds op zoek te gaan naar bijzondere woonitems van jonge talenten en gevestigde merken. Het aanbod van de webshop wordt dan ook voortdurend met passie voor wonen, met zorg en veel plezier, speciaal voor jou samengesteld en vernieuwd. 

Voel je thuis bij verwenjehuis.nl en laat je omringen door mooie spulletjes!
Als je specifieke woon-ideeën hebt die je niet kunt vinden op de site, stuur me even een mailtje. Ik help je er graag mee verder.

Hartelijke groet, Wendy